Nieuwbouw

Het bouwen van een nieuwe woning of bedrijfspand is een spannende gebeurtenis. De Groot Bouw bouwt uitsluitend naar de wensen en eisen van de klant. Uw woning wordt in nauw overleg met de architect ontworpen. Daarin is natuurlijk alle ruimte voor eigen ideeën, waardoor uw woning ook een stukje uw eigen ontwerp wordt. Natuurlijk zal uw woning aan alle moderne eisen voldoen. Wanneer u De Groot Bouw uw woning of bedrijfspand laat bouwen bent u verzekerd van een solide en prachtig eindresultaat.

Belangrijk tijdens de bouw is de planning, tijdens het gehele bouwproces wordt deze nauw in de gaten gehouden zodat de gestelde opleverdatum werkelijk gehaald kan worden. Na oplevering verzorgen wij indien nodig de nazorg, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe bouwwerk.

Kortom, De Groot Bouw is een goede bouwpartner, waarbij flexibiliteit en betrouwbaarheid kenmerkend zijn voor onze organisatie. Deze flexibiliteit stelt ons in staat om optimaal aan uw wensen en eisen tegemoet te komen. Voor een indruk van onze gerealiseerde projecten kijkt u dan in onze fotogalerij.

Wilt u meer informatie, neemt u dan gerust contact met ons op.